målare Nynäshamn

Vitt? Grönt? Blått? – Vilken är din färg? Kontakta våra målare i Nynäshamn idag!

målare Nynäshamn

Vitt? Grönt? Blått? – Vilken är din färg? Kontakta våra målare i Nynäshamn idag!

Målare i Nynäshamn

Med lite ny färg stiger värdet. Detta gäller förstås värdet på din bostad vid såväl invändig målning som fasadmålning, men också värdet på tillvaron. Med hjälp av en professionell målare i Nynäshamn kan du sätta ny kulör på din omgivning i hemmet, och det är kan vara väldigt nyttigt!

Kontakta MQTRE och våra målare i Nynäshamn och berätta vad du skulle vilja ha hjälp med. Vi ger dig en helt kostnadsfri offert på arbetet!

Garanti

Vi erbjuder två års garanti på alla arbeten som vi utför inom måleri och tapetsering.

Fast kostnad

Vi ger ett fast pris på arbetet som grundas på informationen som kunden ger oss.

Klockren kommunikation

Vi lyssnar till kundens behov och ser till att finnas tillgängliga för frågor under hela projektet.

MQTRE - Din målare i Nynäshamn

Välkommen till vår målerifirma!

Hos oss hittar du Nynäshamns mest erfarna och kunniga målare. Vi har varit verksamma inom måleribranschen i många års tid, och vi planerar att vara det länge till. Under våra verksamma år har våra målare i Nynäshamn anlitats för de allra flesta typer av jobb. Vi arbetar såväl med privatpersoner som företag, organisationer och föreningar av varierande storlek och verksamhet. På tal om verksamhet så följer nedan en beskrivning av vår organisation och de tjänster som våra målare i Nynäshamn utför!

för att komma i kontakt med oss

Vår verksamhet

När du tar hjälp av våra målare i Nynäshamn kan du räkna med kvalitet på olika sätt. Vi är stolta över att vår målerifirma har växt till att bli en av stadens mest kunniga. Men vi är också stolta över att kunna erbjuda service och trygghet i världsklass till alla våra kunder.

Kompetens

Kunskap är förstås inte allt, men som målare i Nynäshamn kan det ta en långt. Alla projekt som vi utfört för många olika typer av kunder har gjort att vår kompetens-bank inom måleri har växt ständigt.

Dialog

Alla som väljer att bli kunder hos MQTRES målerifirma kan räkna med ett bra och respektfullt bemötande. Våra målare i Nynäshamn strävar alltid efter tydlighet i allt som gäller uppdraget. Såväl pris som omfattning och tid för projektstart framgår i offerten, och du kan räkna med att nå oss enkelt under hela samarbetet. Detta gäller både innan, under och efter arbetet!

Säkerhet

MQTRE är en välförsäkrad målerifirma. Detta ser vi som en självklarhet för att kunna garantera tryggheten både för oss själva och för våra kunder. Vi lämnar dessutom garanti på alla arbeten som våra målare i Nynäshamn utför, och vi gör besiktning efter måleribranschens alla regler.

Kontakta oss för mer information!

Vill du komma i kontakt med oss gällande våra måleritjänster eller vill veta mer om våra andra tjänster?

4_rektangel

Måleritjänster

Vårt tjänsteutbud är hjärtat av hela vår verksamhet. Under alla år som aktiva målare i Nynäshamn har vi strävat efter att bli en målerifirma som kan leverera alla typer av jobb. Denna strävar har burit frukt, eftersom vi idag kan presentera det bredaste utbudet av måleritjänster i staden. Vi hjälper till med alla målerirelaterade arbeten som våra kunder ber om. Det kan handla om att måla trappa, tapetsera, spackla gipsvägg som del av ett måleriarbete, eller annat. Läs mer om våra tjänster nedan.

Invändigt måleri

Är det dags för lite ny färg i hemmet eller kanske i sommarhuset? Att vår invändiga målning är en av de mest populära måleritjänster som våra målare i Nynäshamn anlitas för är ett obestridligt faktum. Varje år vänder sig mängder av personer till oss för den här typen av mångfacetterade tjänster.
- vägg
Väggarna målas i stort sett under alla inomhus-uppdrag som våra målare i Nynäshamn får. Erfarenheten av denna typ av arbeten har gett oss bred kunskap, och vi kan också spackla gipsvägg om så behövs för att jobbet ska bli korrekt utfört.
- tak
Det är ofta enklare att se hur färgen på en vägg kan behöva bytas ut, men även taket behöver rustas upp då och då. Våra målare i Nynäshamn står till förfogande för att måla över både flagnande färg och sprickor i ditt tak!
- golv
Vill du måla om parkettgolvet? Kanske är det dags att följa magkänslan och måla golvet vitt? Eller är det kanske dags att måla trappan? Oavsett vilken typ av golvmåleri du behöver så hjälper våra målare i Nynäshamn gladeligen till!

Utvändigt måleri

Varje år ägnar mängder av villaägare en hel semester åt målning av utomhusmiljöerna. Arbetet tar oerhört mycket längre tid än om en yrkesverksam målare i Nynäshamn hade utfört arbetet. Dessutom drabbas resultatet ofta negativt. Genom att anlita yrkesverksamma målare i Nynäshamn kan du istället spendera semestern i hängmattan.
- fasad
Det nordiska klimatet är skoningslöst mot de nordiska fasaderna. Detta gör att vi är ett av de länder i världen vars fasader oftast behöver målas om. Varje år då våren knackar på dörren bokas våra målare i Nynäshamn för mängder fasadmålningar.
- fönster
En av våra målare i Nynäshamns specialiteter är tveklöst fönsterarbeten. Vi utför fönsterrenovering och fönstermålning så att fönstren både blir vackra och håller tätt för fukt och vatten. Vi kittar fönster, vi målar fönster och vi optimerar fönster – Kort och gott!

Tapetsering

Föredrar du en fin tapet framför målarfärg? Smaken är som baken och många människor ute i staden och landet delar din smak. Med en tapet kan man uppnå mönster som hade varit omöjliga för en målare i Nynäshamn att åstadkomma med penseln. Ta gärna en titt på vårt utbud av tapeter och kontakta oss för ytterligare frågor!

Målare i Nynäshamn och ROT-avdrag

Som privatperson har du möjlighet att nyttja ROT-avdraget då du anlitar målare i Nynäshamn. Avdraget innebär att hela 30% av den totala arbetskostnaden reduceras. Allt du behöver göra när du tar hjälp av MQTRE och våra målare i Nynäshamn är att meddela att du vill nyttja avdraget. Vi fixar resten!

Kontakta oss!

Lämna över ditt måleriprojekt i händerna på måleriproffsen. Våra målare i Nynäshamn utför alla typer av projekt, stora som små. Ring eller maila till oss så skickar vi en kostnadsfri offert!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.